Nagy Imréné

Több orvosnál is szültem, de szakmájában messzemenően ő a legjobb, legalábbis Szolnokon.

 Takács Aranka

Én is örök hálával tartozom neki a már nem annyira kicsi fiamért, aki egyszerűen tökéletes. Biztos vagyok benne, hogy az ő lelkiismeretessége nélkül ma nem lennék anyuka!

Fekete Noémi

Ami minket illet, nem egy régi barátságról van szó, hanem orvos-beteg kapcsolatról, de én minden esetre egy életre hálás vagyok neki. Nála szültem az első kislányomat (és ha lesz még a többit is nála szeretném), és sajnos komplikáció merült fel nálam, de ő végig mellettem volt, és csak azután ment haza, miután közöltem vele, hogy jól vagyok. Ezután minden nap bejött a kórterembe és meglátogatott, ami számomra furcsa egy orvostól, de mégis nagyon jól esett. Sőt, a kislányomnál szívzörejt állapítottak meg, emiatt a feleségéhez kell járnunk ellenőrzésekre, és azt tudom mondani, hogy orvos létére ő is rendkívül kedves, figyelmes.

Bátorfi Kata

Szerintem is ő az az ember(orvos),akire rá bízhatom magam. Ritkán lehet ilyen emberrel találkozni. Nekem is sokat segített. Köszönöm!

Arany Ibolya

Én már 15 éve szültem nála a nagylányomat, császárral, rá másfél évre a fiamat szintén császárral. A mai napig, ha megyek hozzá szűrésre mindig tudja, hogy melyikkel milyen komplikáció volt. Nevemen szólít, pedig csak egy vagyok a sok ezer betege közül. Ezek az apró dolgok, amitől emberséges, hogy nem darabszámba veszi a pácienseket. Kívánok neki ezúton sok-sok egészséget!